Witam, bardzo dziękuję za konstruktywne uwagi, choć nie ze wszystkimi się zgadzam:
"Przydałby się przy formularzu zamawiania kotwic automatyczny przelicznik, do którego wpisywałoby się wagę auta, a on podawałby sugerowaną ilość kotwic, albo przynajmniej instrukcja doboru ilości kotwic do wagi pojazdu mogłaby być zamieszczona przy formularzu."
Taka instrukcja jest w FAQ, sugerowanie zakupu dodatkowych pazurów w trakcie składania zamówienia sprawia wrażenie "wymuszania" czegoś, na co kupujący nie koniecznie ma ochotę.
"W formularzu zamówienia jest pytanie: Jak trafiliście Państwo do nas?
Ja trafiłem przez informacje w magazynie Sezon, nie ma takiej odpowiedzi w formularzu."
Gdyby zamieścić wszystkie możliwości trafienia na naszą stronę formularz musiał by być bardzo długi

wypełnienie pola nie jest obowiązkowe, ma mi tylko pomagać w wyborze reklamodawcy.
"Instrukcja montażu kołków do lodu przydałaby się w instrukcji montażu. Zdjęcie kołka na dole głównej strony trudno znaleźć."
To zdjęcie pokazuje wbity w zamarzniętą ziemię kołek, z założonym pasem, instrukcja wydawała mi się zbędna, ale pewnie się mylę, więc to zmienię.
Adres
zakupy@kotwicepasowe.pl powinien sugerować adres strony www, ale to święta racja, że te wizytówki to wielka porażka. Literki tak małe, że trudno przeczytać... Na pewno drugi raz nie popełnię tego samego błędu!!!
Na wielu forach rzeczywiście ludzie zastanawiają się czy kotwice pasowe zadziałają jak wyciągarka, jednak są to tylko domysły i gdybania oraz inne opinie jakiegoś zoologa co to "widzi misie". Często kończy się na kupię i spróbuję. Niestety po zakupie już żadnych opinie nie ma, więc można tylko wyciągać wnioski, że wszystko jest OK, bo gdyby było źle to na pewno nastąpiło by "bombardowanie" i gwałtowna fala krytyki. Natomiast do napisania dobrych rzeczy ciężko się zmobilizować. Kotwice pasowe były testowane w charakterze wyciągarki przez redaktora w czasopiśmie SEZON. W jednym z egzemplarzy z 2012 roku pojawił się dość obszerny i bardzo pozytywny artykuł na ten temat. Dobrych rzeczy jednak się nie pamięta, więc mijają bez większego echa, nie wywołując sensacji. Reklama w popularnych gazetach jest bardzo droga i biorąc pod uwagę wielkość sprzedaży kotwic pasowych ...
Opakowanie kartonowe służy do wysyłki kotwic pasowych do klienta. Po rozpakowaniu i zamontowaniu dodatkowych pazurów można je poskładać i związać taśmą w sposób umożliwiający ich szybkie ponowne użycie. Jak to zrobić pokazane jest w linku "instrukcja montażu" na końcu strony. Jak widać przy odrobinie starań można spakować do postaci małej "walizki" z uchwytem do noszenia, więc torba raczej nie jest potrzebna, chyba, że ze względów estetycznych

Jeszcze raz bardzo dziękuję za uwagi i zapraszam do pochwalenia się wynikami testów kotwic pasowych jako wyciągarki.